Handelsbetingelser

 

 

Handelsbetingelser for christiansoefarten.dk

 

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
 
Christiansøfarten A/S
Ejnar Mikkelsenvej 25
3760 Gudhjem
CVR-nr. 21 25 46 30
5648 5176
 
 
Når du foretager en booking/reservation/billetkøb til Christians Ø, så indsamler vi oplysningerne: Navn, Email og telefonnummer.
 
Hvad bruger vi dine oplysninger til?
Vi gemmer de oplysninger, du indtaster ved din booking/reservation eller billet-køb i vores interne database. Vi bruger din e-mail til at sende bekræftelse, evt. billet og andre vigtige informationer om din bestilte rejse. Vi bruger kun dit telefonnummer, hvis vi – imod forventning - skal have kontakt til dig fx. hvis din færgeafgang bliver aflyst.
 
Hvem deler vi dine oplysninger med?
Vi videregiver ikke dine data til tredjemand.
 
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi gemmer dine oplysninger i op til to år for at kunne hjælpe dig med at finde info om hvilken bookinger/reservationer/billetkøb du har foretaget dig.
Herefter sletter vi dem. Du kan altid få oplysninger om, hvilke info vi opbevarer om dig – og bede om at få slettet dine oplysninger ved at skrive til info@christiansoefarten.dk
 

Billet reservation/køb

Dit billetkøb registreres straks. Når du pr. email eller på siden modtager bekræftelse af, at din betaling er godkendt, har du gyldig billet til den pågældende rejse. Husk, mødetid ved billetkontoret er senest 10 minutter før afgang for ikke betalte reservationer, ellers kan du risikere at din reservation er annulleret.


Bekræftelsen/billetten behøver ikke at printes ud. Har du betalt billetten kan du bare opgive dit reservationsnummer ved landgangen.

Book og betal billetten online. Så slipper du for at stå i kø og skal bare være ved landgangen før afgang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortrydelsesret/Returnering

Indtil en time før afgang kan du afbestille din billet og få beløbet refunderet. Det forudsætter, at du inden afgang kontakter Christiansøfarten og afbestiller eller ændrer.

Kontakt os på telefon 56485176 eller på info@christiansoefarten.dk  Beløbet refunderes ved tilbageførsel af hele beløbet til din konto.

 


Betaling/sikkerhed

Betaling på websitet kan kun ske med kreditkort. Du afgiver en række oplysninger, som beskyttes grundigt.

Vi lever op til de gældende sikkerhedskrav. Når du skal taste følsomme oplysninger er siden beskyttet (krypteret). Når du betaler, sker det via et system, der hedder SSL på en beskyttet server hos Wannafind.dk, som blot formidler de krypterede data til PBS. PBS er de eneste, der kan læse dine personlige kortoplysninger. Systemet testes løbende for at yde dig sikkerhed.

Dit kortnummer og udløbsdato lagres ikke på vores webserver. Vi kan kun se, hvem du er, hvad du har bestilt og om din betaling er accepteret hos PBS.


Kontakt/returadresse

Christiansøfarten
Ejnar Mikkelsensvej 25
3760 Gudhjem
DANMARK

 

tlf.nr:   56 48 51 76 
info@christiansoefarten.dk
cvr-nummer: 21254630